Billig Volkswagen - VW forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig VW bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere VW forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 200.000 danskere

Volkswagen bilforsikring - Få 3 tilbud

I dagens Danmark er det essentielt at have en bilforsikring, der kan skabe tryghed for dig og din familie – tænk hvis din bil blev stjålet eller totalskadet i et færdselsuheld?

Her på siden har du mulighed for at modtage konkurrencedygtige tilbud på bilforsikringer til VW-Volkswagen, hvor der kan være rigtig mange penge at spare.


3 gratis tilbud på vw forsikring hos e-mærket portal

Gratis forsikringstilbud på en VW

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Volkswagen, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Find den mest attraktive VW forsikring

Der findes et stort udvalg af forskellige bilforsikringer på det danske marked, men det kan være en svær proces at finde frem til lige præcis den forsikring, der passer som fod i hose med dig og din families behov. Det ændrer dog ikke på, at din Volkswagen naturligvis skal forsikres alligevel.

En forsikring vil nemlig skabe et sikkerhedsnet for dig og din bil. Som bilejer er det i dag lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan sikre dig mod skader på andre personer og genstande. Derudover vil en kaskoforsikring også sikre dig mod skader på din egen bil. Sagt med andre ord er en forsikring altså påkrævet for, at du kan føle dig sikker og tryg, når du kører rundt på de danske landeveje.

Volkswagen tilbyder selv en bilforsikring til nye kunder, men du kan med fordel benytte dig af vores tilbudsformular her på siden. Du vil med et par enkelte klik modtage flere skarpe tilbud på de allerbedste bilforsikringer.

VW i Danmark

Volkswagen, der er et tysk bilmærke, har igennem en lang årrække fremstillet forskellige modeller, der har været særdeles populære i især Danmark. Danskerne har specielt taget den lille, men alligevel rummelige, Volkswagen UP til sig med stor velbehag. Foruden UP’en rummer mærket også modeller som Touran og Passat, der begge to er velegnede som værende den perfekte familiebil. Generelt er Volkswagen lig med kvalitet og flot design, hvilket selvfølgelig også afspejler sig i langt de fleste priser på deres biler. Et køretøj fra Volkswagen skal derfor selvfølgelig forsikres.