Billig Skoda Octavia forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Skoda Octavia bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få 3 tilbud på din Octavia bilforsikring

Et unikt, skarpt og tidsløst design. Sådan beskriver Skoda selv deres nye Octavia. Et elegant design, fuld af kvalitet og masser af køreglæde. Skoda Octavia er blandt de bedst sælgende bilmodeller i Danmark.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Skoda Octavia. Få 3 forskellige tilbud via vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring, i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Skoda Octavia

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Skoda Octavia. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå.


Om Skoda Octavia

Skoda Octavia er navnet for to forskellige bilserier fra forskellige faser i bilfabrikanten Skoda Autos historie. Skoda Octavia var først bygget af AZNP Skoda fra 1959 til 1971, som en teknisk forbedret og omdøbt udgave af Škoda 440. Dette navn stod for mærkets ottende model.

Volkswagens indfyldelse på Octavia

I efteråret 1996 lancerede man igen en lille mellemklassebil, under det samme navn. Det var Skodas første model, som Volkswagen udviklede og fremstillede for Skoda, efter de havde overtaget Skoda i 1991. Teknisk set var bilen baseret på Volkswagen Golf 4. Den første fra den nye modelserie blev solgt frem til 2010 i 1,4 mio. eksemplarer.

Octavia på verdensplan

I foråret 2004 kom den anden generation på markedet, som benyttede teknik fra Golf 5. Dog blev første generation stadig solgt frem til slutningen af 2010 som Octavia Tour, sideløbende med den nye model. Siden 2006 er Octavia også blevet bygget i Kina. I februar 2013 blev den tredje generation af Octavia introduceret, med teknik fra Golf 6 samt flere nyheder. Først fulgte hatchbackudgaven, mens Combi-modellen kom i slutningen af maj.


Teknisk info om Octavia

ProducentSkoda
Model Octavia
TypeLille mellemklassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 4-, 5-, og 6 cylinder
Diesel: 4 cylinder
Tværliggende frontmotor, for eller firehjulstræk
Produktionsår1996-
Forgænger ingen
Karrosseriformer5-dørs combi coupé
5-dørs stationcar
GearkassetyperManuel og automatisk