Billig Suzuki Alto forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Suzuki Alto bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en billig Suzuki Alto bilforsikring

Suzuki Alto er en kæk lille mikrobil, der kan charmere med sin slanke form i storbyens smalle gader. Alto er spækket med udstyr, således at den kan leve op til Suzukis vision om ”meget bil for pengene”.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Suzuki Alto. Få 3 forskellige tilbud ved at udfylde vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring, i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Suzuki Alto

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af den Suzuki Alto. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå.


Om Suzuki Alto

Suzuki Alto er en personbilsmodel fra den japanske bil- og motorcykelfabrikant, Suzuki. Bilen gælder i Europa som en mikrobil, og i Japan som en såkaldt Kei-Car. I hjemmelandet Japan har Alto været på markedet siden 1979.

Modelskifte/facelift
Modellen har næsten hvert andet år gennemgået modelskifte, hvor grænsen mellem et ansigtsløft og en helt ny model ofte er vanskelig at få øje på. Men der har i tidernes løb været hele fem generationer, og som tidligere nævnt, så sker der ikke den store forandring når modellen skifter genertion.

Japanske kvalitet
Alto er en kendt bil på det japanske marked og ikke mindst i Indien, hvor man får en stærkere motor, el-ruder og aircondition. En helt ny Alto blev introduceret på markedet i oktober 2008. Bilen skulle nu, ligesom sin forgænger, sælges i den samme optiske form over hele verden. Kun motorerne adskiller sig, og den japanske version har lidt andre mål.


Teknisk info om Suzuki Alto

ProducentSuzuki
ModelAlto
TypeMikro klassebil
Motoralternativer/teknikTværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår1979-
ForgængerIngen