Billig Suzuki Splash forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Suzuki Splash bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Suzuki Splash forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Få en billig Suzuki Splash bilforsikring

Suzuki Splash er en mikrobil, som ligesom sin forgænger Suzuki Wagon R+ deler platform og teknik med Opel Agila. Modellen kom på markedet i april 2008. Splash bygges sammen med Opel Agila af Magyar Suzuki Zrt. i Esztergom, Ungarn.

At købe en kvalitetsbil kan betale sig – og det gælder også, når det kommer til bilforsikringen til din Suzuki Splash. Få 3 forskellige tilbud ved at udfylde vores formular og find den bedste og billigste bilforsikring, i første forsøg.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Suzuki Splash forsikring

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af, din Suzuki Splash, der passer bedst til dine behov. Vælg det bedste tilbud - eller afslå.


Om Suzuki Splash

Splash er en femdørs bil som fås med tre forskellige motorer: to benzinmotorer fra Suzuki selv og en commonrail-dieselmotor med partikelfilter, udviklet i joint venture med General Motors og Fiat.

En forbedret Splash
Bygget af Suzuki i Indien. Selvom Splash først kom på markedet i foråret 2008, blev den identiske Opel Agila, i slutningen af juni 2008, kaldt tilbage til værkstederne, da passagerairbagen, ved en kollision, muligvis ikke udløstes korrekt.

El-bil/facelift
Siden Juli 2010 leverer det tyske German E Cars Splash modellen som elbil. I 2012 gennemgik Splash et lettere ansigtsløft, som indeholdt en større kølergrill, en afrundet motorhjelm samt nydesignede fatninger til tågeforlygterne. Bagpå blev luftudtagene integreret i kofangeren.


Teknisk info om Suzuki Splash

ProducentSuzuki
ModelSplash
TypeMikro klassebil
Motoralternativer/teknikBenzin: 1,0-1,2 liter, Diesel: 1,3 liter, Tværliggende frontmotor, forhjulstræk
Produktionsår2008-
ForgængerSuzuki Wagon R+
Karrosseriformer5-dørs hatchback
GearkassetyperManuel og automatisk