Billig Suzuki forsikring

Lad Forsikringsportalen finde en billig Suzuki bilforsikring til dig og spar tusinde af kroner hvert eneste år.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere Suzuki forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende
Vi kunne desværre ikke finde din bil - fortsæt ved at benytte linket Din {{type_text}}: {{car.brand}}, {{car.model}} {{car.name}}
Fortsæt uden nummerplade
Brugt af over 150.000 danskere

Suzuki forsikring - Få 3 gratis tilbud

Den japanske bilfabrikant Suzuki, der igennem flere årtier har gjort mange verden over til stolte bilejere, har fremstillet en lang række køretøjer med en høj ydelse til en lav pris. Den store succes har selvfølgelig også resulteret i en øget efterspørgsel på bilforsikringer. Her på Forsikringsportalen.dk har du mulighed for at modtage skarpe tilbud på bilforsikringer, hvor der med garanti er penge at spare.


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Gratis tilbud på en Suzuki

Udfyld én enkelt formular og lad 3 forsikringsselskaber tilbyde dig en gratis gennemgang af din Suzuki. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov - eller afslå. 


Den bedste forsikringsløsning for netop dig og din Suzuki

I Danmark er det som bilejer lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, der kan dække mod skader på andre individer og deres ejendele. En kaskoforsikring vil samtidig forsikre dig mod beskadigelser på dit eget køretøj, så du kan køre rundt på de danske landeveje uden at skulle bekymre dig om, at det værste pludselig kan indtræffe. Der findes mange forskellige tilbud i dag på bilforsikringer, der gør det svært at finde frem til den, der matcher med dine behov. Dog ændrer det faktum ikke på, at din Suzuki naturligvis skal forsikres alligevel. En forsikring skaber nemlig den tryghed og sikkerhed, du som bilejer har brug for. På Forsikringsportalen har du via vores tilbudsformular mulighed for at modtage de bedste tilbud på bilforsikringer fra en lang række forsikringsselskaber.

Suzuki i Danmark

Siden starten i 1996 med Suzuki er det gået stærkt, og der er nu solgt mere end 120.000 biler i Danmark. Det gør bilmærket til et af dem, der har mærket allermest fremgang. Suzuki har tilmed etableret sig som et af de største bilmærker i landet. Allround bilen Wagon R, der tog danskerne med storm ved publiceringen i 1998, minibilen Alto og den behagelige Swift har især bidraget til den store succes. I mange år var Suzuki bedst kendt som en af verdens førende producenter af motorcykler. Men i dag har Suzuki produceret over 40 mio. biler i hele verden, hvilket har fået antallet af bilforsikringer til Suzuki til at eksplodere - hvorfor skal din ikke være den næste i rækken?