Opnå rabat på dine forsikringer

Forsikringsportalen hjælper 1000'vis af Danskere hver eneste måned med bedre dækninger og rabat på forsikringer. Indhent 3 tilbud på alle dine forsikringer og opnå store rabatter og samlerabatter.

  • Spar tid - Udfyld én formular og få 3 tilbud
  • Spar penge - Få en billigere forsikring
  • Gratis og 100% uforpligtende 
Brugt af over 150.000 danskere

Få rabat på din forsikring

Få kontant rabat på forsikringer ved at indhente flere tilbud.

Forsikringsportalen tilbyder at indhente 3 gratis tilbud på dine forsikringer, så du kan opnå samlerabatter på dine forsikringer, og finde en billligere og bedre forsikring. 

Vælg de forsikringer du har brug for, og send dine forsikringer i udbud hos 3 velansete forsikringsselskaber, og vælg det mest fordelagtige tilbud, eller afslå. Det er gratis og der ingen forpligtelse. Du finder vores formular her


Forsikringsportalen e-mærke godkendt så du kan trygt benytte os til at sammenligne fritidshusforsikring her

Har du husket dit årlige forsikringstjek?

Udfyld vores formular her og lad forsikringsportalen hjælpe dig med at give dig et gratis forsikringstjek. Vi sørger for at du får 3 forsikringsstilbud så du kan vælge det bedste tilbud, helt gratis og uden forpligtelser. 


Simpelt koncept

Hvis du vil spare på dine forsikringer, så indhent dit tilbud i dag og tilmeld dig vores nyhedsbrev for løbende at blive opdateret om, hvordan du selv kan forebygge skader, spare penge mv. 

Se hvordan Forsikringsportalen.dk fungerer her

Når du skal tegne dine forsikringer, handler det kort fortalt om, at du får den bedst mulige dækning til den bedste pris på markedet.

Vi tilbyder gode forsikringstilbud inden for de mest gængse forsikringsprodukter såsom: